Welcome to Cuantune's official web page!

Cuantune – Tonight (Official Video)

Cuantune – Tonight

Astazi, Cuantune lanseaza oficial videoclipul celui mai recent single – “Tonight”. Al doilea videoclip al celor de la Cuantune a putut fi vizionat in premiera vineri, 9 martie, in cadrul concertului de la Godot Café Teatru. Concertul a fost sold-out, iar cei prezenti s-au bucurat de atmosfera deosebita creata de membrii trupei.
Videoclipul este realizat in regia lui Mario Cruxfader, impreuna cu o intreaga echipa de filmare formata din: operatori imagine – Copilul Diminetii, Victor Doldor si project manager – Bogdan Vartic.
Vestimentatia a fost asigurata in mare parte de Chotronette, una dintre tinutele Elisabetei fiind asigurata de Atelier Aiurea.
Cuantune: “Dorim sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa realizam clipul piesei ‘Tonight’! Multumim frumos! Fara voi, nu am fi reusit.”
Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (contrabas) si Alexandru Olteanu (pian). Printre piesele de succes lansate pana la acest moment se numara “Stand Up On Your Feet” si “This Time”, ultima compozitie reprezatand si primul videoclip al trupei.

Cuantune - Tonight (Official Video)

Elizabeth – Vocals
Mario F. Cruxfader – Vocals, Instrumental, Mix & master
Michael Acker – Bass
Alexandru Olteanu – Piano

Video by Seetrue Arts
Directed, VFX & post-production: Mario F. Cruxfader
Shot by: Copilul Diminetii, Victor Doldor
Project manager: Bogdan Vartic
Location: Godot Cafe-Teatru
Clothing: Chotronette, Atelier Aiurea