Welcome to Cuantune's official web page!

Primul concert Cuantune din aceasta toamna

CUANTUNE LIVE – concert Nu-Jazz @Clubul Taranului

Toamna este anotimpul culorilor, iar daca natura picteaza cu frunze, noi coloram partituri cu armonii. Cuantune iti pregateste un concert care-ti va imbogati cromatica serilor de toamna. Vino la Clubul Taranului pe 8 noiembrie, incepand cu ora 21:00, pentru a ne bucura impreuna de nuantele calde ale unui mix de acorduri nu-jazz. Te asteptam!

Cuantune_@CTR_08_noiembrie_2-14_v1_FB

Cu un stil aparte, greu de incadrat intr-un singur gen muzical, Cuantune este printre putinele trupe romanesti definite printr-un sound nou si captivant de jazz, hip-hop cu elemente de funk, soul, electro, IDM sau chillout. De-a lungul timpului, Cuantune a avut placerea de a concerta alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon, impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Elizabeth – voce
Mario F. Cruxfader – voce, turntable, samples
Andreas Aron – contrabas
Alexandru Coty – pian

Link event facebook: https://www.facebook.com/events/288327254709956/

Cuantune_@CTR_08_noiembrie_2-14_v1_web

Acces: 25 lei – include primul album Cuantune – I Jazz Wanna Be With You

Albumul a fost lansat exclusiv in mediu online. Cei prezenti vor primi un cartonas ce contine toate informatiile necesare pentru a intra in posesia sa.

P.S. Albumul poate fi downloadat doar prin intermediul unui pc sau laptop si utilizat pe orice dispozitiv portabil care poate reda muzica in format mp3 (telefon, mp3 player, laptop, pc, etc). Download-ul direct pe tablete sau telefoane smart NU functioneaza!

Pentru rezervari
Telefon: 021 310 8048
Email: clubult@gmail.com