Welcome to Cuantune's official web page!

Primul concert Cuantune din 2015 @Clubul Taranului

Posted in News

Another one bites the dust – 2014 fuse si se duse, iar noi am ramas cu beat-ul petrecerii de revelion in sange. Nu avem stare, vrem sa cantam pentru voi! Asa ca, va invitam la primul concert Cuantune din noul an. Vino alaturi de noi ca sa putem incepe acest 2015 asa cum trebuie: in ritmuri de swing, beat-uri de funk si acorduri de jazz.

Cuantune_@CTR_07_ian_2015_FB_1

Respectand nota autentica a jazz-ului modern, Cuantune reuseste sa combine beaturile create de Mario, cu vocea deosebita a vocalistei Elisabeta, la care se adauga ingredientele muzicale condimentate de pianul lui Alexandru Coty si de contrabasul lui Andreas Aron.

Mario Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, trupa fiind o prezenta noua pe scena muzicala autohtona. Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe membrii trupei sa castige un numar impresionant de admiratori intr-un timp scurt. Cuantune a concertat de-a lungul timpului alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Elisabeta – voce
Mario F. Cruxfader – voce, turntable, samples
Andreas Aron – contrabas
Alexandru Coty – pian

Intrare: 25 Ron
Adresa: Kisseleff 3, intrarea Monetariei, Bucuresti

Pentru rezervari
Telefon: 021 310 8048
Email: clubult@gmail.com

Cuantune_@CTR_07_ian_2015_print