Welcome to Cuantune's official web page!

“Doar noi” (video NOU)

Posted in News, Video

Doar 24 de ore intr-o zi, totusi timpul sta in loc atunci cand ne sarutam. Doar 7 note intr-o gama, dar avem mii de nuante in care ne cantam iubirea. Doar o clipa, doar o sansa, doar noi.
Noul clip Cuantune este un omagiu adus iubirii dintre doua persoane, acelui sentiment care rupe toate barierele si vindeca tot trecutul. O compozitie vizuala care vorbeste despre frumusete, subliniata de o piesa catifelata, o melodie ca aroma unei cafele servite in soarele unei dimineti. Corzi de bas mangaiate si beat-uri invartite pe culorile unui pian care zambeste cu fiecare acord. Doar Cuantune, doar noi.

Videoclipul a fost realizat de echipa Seetrue Arts, regizat de Mario F, DOP – Cucubau, scenariu – Mario F si Andreea Turianu.

Tinuta Elisabetei a fost oferita de Handmademylove; pentru mai multe detalii accesati http://handmademylove.com/

Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avandu-i alaturi in show-urile live pe Andreas Aron (contrabas) si Alexandru Olteanu (pian).

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generatii, provine dintr-o familie de muzicieni, tatal ei cantand la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil in prezent studiind jazz-ul vocal.

Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani. Descoperindu-si pasiunea comuna pentru muzica, in special pentru muzica jazz, Cruxfader si Elizabeth s-au hotarat sa cante impreuna si au pus bazele proiectului Cuantune.