Welcome to Cuantune's official web page!

Concert CUANTUNE – lansare single nou @Clubul Taranului

Posted in News

Sambata, 18 Ianuarie, incepand cu ora 21:00, va invitam alaturi de Cuantune la lansarea celui mai nou single al trupei – „Doar noi”, ce va avea loc la Clubul Taranului. O seara speciala, in care poti savura ritmuri de jazz, funk, soul, hip hop si dubstep, intr-un melanj muzical perfect pentru o atmosfera intima, dar antrenanta in acelasi timp.

Link event facebook: aici.

Cu un stil aparte, greu de incadrat intr-un singur gen muzical, Cuantune este printre putinele trupe romanesti definite printr-un sound nou si captivant de jazz, hip-hop cu elemente de funk, soul, electro, IDM sau chillout. De-a lungul timpului, Cuantune a avut placerea de a concerta alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon, impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Cuantune-@Clubul_Taranului_18_ian
Acces: 25 Ron – include primul album Cuantune – I Jazz Wanna Be With You

Albumul a fost lansat exclusiv in mediu online. Cei prezenti vor primi un cartonas ce contine toate informatiile necesare pentru a intra in posesia sa.

P.S. Albumul poate fi downloadat doar prin intermediul unui pc sau laptop si utilizat pe orice dispozitiv portabil care poate reda muzica in format mp3 (telefon, mp3 player, laptop, pc, etc). Download-ul direct pe tablete sau telefoane smart NU functioneaza!